GLOBAL INVEST
USA BLUE CHIP
OTVORENI INVESTICIJSKI FOND
INVESTIRAJTE U USA BLUE CHIP!
Poštovani gospodine/gospođo, USA Blue Chip nudi invesitorima iz Hrvatske pristup najvećem svjetskom tržištu, najvećim i najboljim svjetskim kompanijama, kroz konzervativan portfelj koji je usmjeren na minimiziranje rizika. Fond će osim strukture portfelja orjentirane na blue chip kompanije imati i dodatni konzervativni element u obliku hedging strategije putem opcija, koje će portfelj štititi od većih gubitaka.

Više o USA Blue Chipu, kao i Prospekt, Pravila i KIID fonda možete naći na: https://www.globalinvest.hr/investicijski-fondovi/usa-blue-chip.html.

Pozivamo vas da iskoristite priliku i budete među PRVIM ULAGAČIMA u ovaj sjajan fond. Prve uplate primaju se zaključno 17.05.2017.!
Pridružite nam se! Prebacivanja iz jednog fonda u drugi moguća su bez naknade.
CAPITAL BREEDER
Prinosi
Dobar rezultat u prvom tromjesečju 2017. nastavak je dobrog četvrtog tromjesečja prošle godine pa je tako rezultat za 6 mjeseci +9,9%, a gledajući prosječan prinos u zadnje 3 godine Capital Breeder je sa prosječnih 19,17% i dalje najuspješniji otvoreni investicijki fond u Hrvatskoj. To je prinos od gotovo 70% kumulativno u 3 godine! Najbolji dionički fond u 2015.
Iza nas je prva trećina godine, vrlo buran period na hrvatskom dioničkom tržištu. Kriza Agrokora prekinula je višemjesečni rast Crobexa, koji je pao na nivo od 1900 bodova, ili pad od -4,55%. U istom tom periodu naš Capital Breeder ostvario je rast od +5,73% unatoč značajnoj korekciji na domaćem tržištu koja traje od sredine veljače.

Dobar rezultat možemo prvenstveno zahvaliti pravovremenoj reakciji na krizu Agrokora, s obzirom da je Jamnica, sastavnica Agrokor koncerna, bila treća najveća pozicija u fondu na početku kvartala, ali je izloženost na vrijeme reducirana. Izloženost hrvatskim dionicama na početku godine iznosila je 48,05% da bi na kraju travnja iznosila svega 38,39%.S druge strane je pravovremeno povećana izloženost Rumunjskoj, gdje i dalje nalazimo fundamentalno vrlo povoljna ulaganja, i to sa 17,68% na 20,90%. Značajno je porastao udio u dionicama u Njemačkoj, sa 4,30% na 7,79% a neznatno je porastao i udio dionica iz Slovenije i to sa 23,12% na 24,03%.

Dobar rezultat ove godine nastavak je dobrog rezultata s kraja prošle godine pa je tako rezultat za 6 mjeseci (zaključno s 30.4.) +9,82%, a gledajući prosječan prinos u zadnje 3 godine Capital Breeder je sa prosječnih +19% i dalje uvjerljivo najuspješniji otvoreni investicijki fond u Hrvatskoj. To je prinos od gotovo 70% kumulativno u 3 godine!

Istovremeno, 11.04. promovirali smo naš novi fond USA Blue Chip, koji je 18.04.2017. počeo sa inicijalnim uplatama u fond. Prve reakcije, kako struke tako i tržišta, su vrlo pozitivne, te je i interes iznad očekivanja!
Poštovani,
ako imate bilo kakva pitanja, nedoumice ili samo trebate savjet, slobodno nam se obratite pitanjem ili zahtjevom za sastanak;

Kontakt telefon je: 0800 2000 40
Kontakt mail adresa je: info@fgi.hr

Srdačan pozdrav, te vesele i čestite nadolazeće blagdane želi Vam
Global Invest
© 2017. Globalinvest d.o.o.